Shopfeedz op de WebWinkelVakdagen 2018

Ook dit jaar zijn we weer van de partij op deze gezellige beurs voor de retail branche: De WebWinkelVakdagen 2018

Op deze beurs, die gehouden wordt op woensdag 24 en donderdag 25 januari, staan we klaar om al uw vragen over Datafeed Management en Online Marketing te beantwoorden.

Shopfeedz helpt u uw productcatalogus optimaliseren voor effectieve internet marketing. In de overzichtelijke Feed rapportages van Shopfeedz ziet u in één oogopslag de wijzigingen en aandachtspunten in uw productcatalogus, zoals ontbrekende informatie en welke producten niet voldoen aan de door u ingestelde prijsinstellingen. Per product ziet u duidelijk omschreven welke informatie u kunt toevoegen of aanpassen voor een optimale presentatie richting: Google Shopping, Kieskeurig, Beslist, ShopMania, Facebook, Tweakers.net, Scoupz, etc

Klik op de banner voor gratis kaarten en bezoek ons op stand B07.

Shopfeedz op de WebWinkelVakdagen 2018