Shopfeedz Marketing+

Shopfeedz biedt u de tooling om uw productcatalogus te analyseren en te optimaliseren. U als geen ander bent expert over uw voorraad en de marges die daarbij horen. Met die kennis bent u in staat een optimale campagne samen te stellen waarmee u gaat publiceren richting vergelijkingssites.

Via het Shopfeedz Marketing+ pakket staan we klaar om u extra ondersteuning te geven op het gebied van Online Marketing. Geen ‘uurtje factuurtje’ maar ‘fixed price’ ondersteuning via Marketing Minuten die u maandelijks afneemt.

Het Shopfeedz Marketing+ pakket kost 14,95 euro ex BTW per maand. Daarbij inbegrepen iedere maand 15 nieuwe Marketing Minuten die een jaar geldig zijn. Heeft u in een maand geen ondersteuning nodig gehad dan neemt u de minuten gewoon mee naar de volgende maand.

In goed overleg bepalen we eerst met u het vraagstuk en hoeveel minuten daarvoor nodig zijn om u te voorzien met een oplossing. We leveren onze uiterste inspanning om via onze kennis en ervaring u te voorzien van een oplossing waarmee u verder kan. Voldoet de oplossing niet aan uw verwachting dan blijven de minuten staan want we willen alleen maar tevreden klanten.

Indien het vraagstuk groter is dan de minuten die daar tegenover staan doen we u een passend voorstel. Bepaalde vraagstukken zoals bijvoorbeeld een SEO website scan kunnen we prima ‘fixed price’ aanbieden.

U mag ons alles vragen en in goed overleg met u gaan we de uitdaging aan. Om u een idee te geven wat u allemaal op uw pad kunt tegenkomen:  

Advertentiegroepen bij AdWords

Advertentievoorbeeld en Diagnose bij AdWords

Advertentie extensies bij AdWords

AdWords campagne

Affiliate Marketing

Backlinks

Callout extensies bij AdWords

Content Marketing

Conversie

CPC

CPC bij AdWords

CPM

CTR

CTR bij AdWords

CPS

Dagbudget bij AdWords

Description

Display netwerk

Dynamische zoekadvertenties

eCPC (Effective Cost Per Click)

Filters bij AdWords

Google Shopping

Header tags

Highlight extensies AdWords

Hoe werkt AdWords?

Hyperlinks

Impressies bij online adverteren

Inbound links

Inbound Marketing

Kwaliteitsscore

Landingspagina’s

Linkbuilding

Long Tail zoekopdrachten

Merchant Centre

Meta description

Optimaliseren AdWords

Organische zoekresultaten

PPC

Remarketing

SEA

SEO

SERP

Sitelinks

Sitelinks bij AdWords

Stickiness

Targeting bij AdWords

Title Tag website

Uitbesteden AdWords of zelf doen

Uitbesteden SEO of zelf doen

Vertoningen

Wijzigingsgeschiedenis AdWords

Zoeknetwerk Google

Zoektypen zoekwoorden AdWords

Zoekwoordplanner AdWords

Begin vandaag nog met het opbouwen van ’Marketing Minutes’ via het Shopfeedz Marketing plus pakket.