Mooi debuut op een gezellige beurs

Man van de praktijk Micha (BabyAndMore.eu) en man van de service Jos (Shopfeedz) hebben genoten van de drukbezochte Webwinkel Vakdagen. Shopfeedz heeft er overtuigend de aandacht getrokken van potentiƫle nieuwe enthousiaste gebruikers, motiverende partners en leidende webshopplatformen.

In onze drukbezochte start-up stand hebben wij in een ontspannen sfeer aan belangstellenden kunnen laten zien wat onze snelle cloud-oplossing voor hen kan betekenen. Door middel van live demonstraties van de krachtige rapportage- en analysefuncties kon men direct de voordelen van productfeed rapportage en optimalisatie t.o.v. huidige aanbieders zien.

Shopfeedz is er klaar voor om productfeeds van klanten te publiceren naar Cost per Click (CPC) advertentieplatformen zoals Google Shopping, Beslist.nl, Vergelijk.nl, Kieskeurig.nl en Tweakers. Nieuwe advertentieplatformen worden op verzoek van klanten zo snel mogelijk toegevoegd.

Onze focus ligt de komende weken op het aansluiten van nieuwe klanten, verkennende gesprekken voeren met resellers en onze diensten beschikbaar maken op diverse webshopplatformen.

Shopfeedz heeft in ieder geval alweer ingetekend op de Webwinkel Vakdagen 2018!