Yes, Shopfeedz is open!

Vandaag opent Shopfeedz haar deuren en zijn we klaar om u als klant te begroeten.

Wat betekent Shopfeedz voor U?
Met Shopfeedz bent u in staat om perfecte product feeds te genereren die u kunt gebruiken richting vergelijkingssites. Shopfeedz importeert een aantal keer per dag uw productcatalogus en gaat direct na of uw gegevens correct worden gezien door vergelijkingssites. Analyse functies valideren de artikelen op juistheid en signaleringen brengen u op de hoogte van inconsistenties.

Shopfeedz gaat voor kwaliteit
Door onze contacten met webshop eigenaren weten we dat het onderhouden van een productcatalogus redelijk arbeidsintensief is en hierdoor inconsistenties kunnen optreden. Bijvoorbeeld een incorrecte productprijs kan u problemen opleveren in de marge waar u zo afhankelijk van bent. Shopfeedz biedt u de middelen om de kwaliteit van uw productcatalogus te bewaken.

Vergelijkingssites
Het liefst zou u uw hele productcatalogus willen publiceren bij zoveel mogelijk vergelijkingssites. Hoe groter het bereik des te beter! Vergelijkingssites helpen u absoluut in het vergroten van uw bereik maar daar zit wel een kostenplaatje aan vast.
De ene vergelijkssite is de andere niet. Een aantal vergelijkingssites doen het ontzettend goed bij alles wat een ‘stekker’ heeft, anderen zijn weer specifiek voor een bepaalde product groep zoals kleding.

Campagnes
Er zijn vergelijkingssites die u laten betalen per vertoning of daadwerkelijke ‘klik’ op de advertentie. Zo zijn er ook vergelijkingssites die van u een percentage willen voor een echte verkoop (conversie), ze zijn hierdoor vrij prijzig maar scoren zeer goed bij de doelgroep die u voor ogen heeft. Met Shopfeedz bent u in staat campagnes op te zetten en voor iedere vergelijkingssite specifiek kunt u deze verfijnen zodat u een optimaal rendement haalt en uw reclame uitgaven beperkt blijven.

Laat u informeren over de mogelijkheden
Graag nodigen we u uit om mogelijkheden van Shopfeedz te bekijken in de video die we hebben gecreëerd. Ook de instructie video’s geven een goed beeld van wat Shopfeedz voor u kan betekenen. Graag horen we wat u van Shopfeedz vindt en welke wensen we nog meer voor u kunnen verwezenlijken.