Web Winkel Vakdagen 2017

Tijdens de Web Winkel Vakdagen presenteren wij u Shopfeedz, de nieuwe Datafeed Management Tool voor internet marketing via vergelijkingssites.
Shopfeedz analyseert de productgegevens van uw webshop, helpt u uw productgegevens te optimaliseren en verzorgt de publicatie van uw productcatalogus bij alle bekende Nederlandse vergelijkingssites en Google Shopping. Wij kijken ook alvast over de grens. Shopfeedz is taalonafhankelijk en geschikt voor gebruik op de internationale markt.

Adverteren via vergelijkssites

Via Shopfeedz werkt u met gerichte campagnes voor een optimaal rendement bij vergelijkssites. U stelt eenvoudig in met welke producten u online wilt adverteren op de vergelijkssites van uw keuze. Shopfeedz zorgt er vervolgens voor dat uw productinformatie in het juiste format wordt aangeleverd bij de vergelijkingssites. Uw productcatalogus wordt door Shopfeedz meerdere keren per dag gedownload, geanalyseerd en daarna geactualiseerd bij de vergelijkingssites. Zo zijn uw campagnes altijd up to date.

Optimalisatie van uw productinformatie

Shopfeedz helpt u uw productcatalogus optimaliseren voor effectieve internet marketing. In de overzichtelijke Feed rapportages van Shopfeedz ziet u in één oogopslag de wijzigingen en aandachtspunten in uw productcatalogus, zoals ontbrekende informatie en welke producten niet voldoen aan de door u ingestelde prijsinstellingen. Per product ziet u duidelijk omschreven welke informatie u kunt toevoegen of aanpassen voor een optimale presentatie. Laat u informeren over de mogelijkheden en voorwaarden.

Klik hieronder op de banner voor gratis kaarten.

Shopfeedz op de Web Winkel Vakdagen 2017.

Geef een reactie